WEURT

METAALWEG 1O TER WEURT

Te huur/Te koop 2x Bedrijfsruimte 1.460m² incl. Kantoorruimte 400m²(100m² begane grond en 3 verdiepingen a 100m²) incl. voldoende parkeermogelijkheden.


"Een betere blik op het bedrijfspand ter Weurt."

Vastgoed

Nieuw ontwikkeld modern bedrijfspand gelegen nabij de A73 op bedrijventerrein Westkanaaldijk te Weurt/Nijmegen. Strategisch goed gelegen met goede ontsluiting naar heel Nederland en Duitsland, het gebouw is 15 meter hoog en dus ideaal voor op- en overslag. Pand is toegankelijk aan de ene zijde op maaiveldhoogte en aan de andere zijde via laaddocks. Vloer heeft hoge belasting en is berekend op stellingen. Kantoor/kantine indeling is aanpasbaar en zelfs binnen het pand verder uit te breiden. Het Terrein is volledig verhard en afgesloten middels hekwerk met twee automatische poorten. Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden voorhanden en verdere uitbreiding is tevens mogelijk. Vrachtwagens kunnen op eigen terrein maneuvreren.

Indeling:
Entree met trapopgang, kantoorruimte en afzonderlijke grote ruimte toepasbaar voor verschillende doeleinden (kantine/kantoor), toiletgroep met gescheiden toiletten en wasgelegenheid, verder een afzonderlijke opbergruimte. Verdiepingen zijn nog vrij in te delen.

De hal heeft een breedte van 30 meter en is 52,5 meter diep, interne hoogte bedraagt ruim 13 meter en is voorzien van vloerverwarming, en een lichtstraat over de volledige lengte van het pand. Aan de ene zijde is er een elektrische roldeur van 4 bij 4 meter en 2 loopdeuren, alle op maaiveldhoogte. Aan de andere zijde zijn er 2 externe laaddocks met elektrische roldeur (evt. uit te breiden) en een entree naar de kantoor/kantineruimte. Men kan zowel met vracht- en personenwagens om het pand heenrijden en er zijn verdere uitbreidingsmogelijkheden voorhanden.

Voorzien van gas-, water- ,stroom- , krachtstroomaansluiting e.e.a. met afzonderlijke eigen meters. Er is tevens een mogelijkheid voor een glasvezelaansluiting.

Meer weten? 

Neem contact met ons op. 

Tel: +316 53 681 680    |     Mail: info@balvers.com