Metaalweg Weurt

Neem contact op

Algemene informatie


Bedrijfsruimte/kantoor 225m² (75m² begane grond en 2 verdiepingen van 75m²) incl. 3 parkeerplaatseBedrijfsruimte – 2.500 m² perceel.

Nieuw ontwikkeld modern bedrijfspand gelegen nabij de A73 op bedrijventerrein Westkanaaldijk te Weurt/Nijmegen. Strategisch goed gelegen met goede ontsluiting naar heel Nederland en Duitsland, het gebouw is 15 meter hoog en dus ideaal voor op- en overslag. Pand is toegankelijk aan de ene zijde op maaiveldhoogte en aan de andere zijde via laad docks. Vloer heeft hoge belasting en is berekend op stellingen. Kantoor/kantine indeling is aanpasbaar en zelfs binnen het pand verder uit te breiden. Het Terrein is volledig verhard en afgesloten middels hekwerk met twee automatische poorten. Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden voorhanden en verdere uitbreiding is tevens mogelijk. Vrachtwagens kunnen op eigen terrein maneuvreren.n.Representatieve bedrijfsruimte gelegen op het industrieterrein Bijsterhuizen te Wijchen. Bijsterhuizen is het grootste bedrijventerrein van Gelderland, strategisch goed gelegen aan de A73 en A326. De regio beschikt over snelle aansluitingen per weg, water en spoor. Goede bereikbaarheid per auto, fiets en openbaar vervoer.

Indeling: Entree met trapopgang, kantoorruimte en afzonderlijke grote ruimte toepasbaar voor verschillende doeleinden (kantine/kantoor), toiletgroep met gescheiden toiletten en wasgelegenheid, verder een afzonderlijke opbergruimte. Verdiepingen zijn nog vrij in te delen. De hal heeft een breedte van 30 meter en is 52,5 meter diep, interne hoogte bedraagt ruim 13 meter en is voorzien van vloerverwarming, en een lichtstraat over de volledige lengte van het pand. Aan de ene zijde is er een elektrische roldeur van 4 bij 4 meter en 2 loopdeuren, alle op maaiveldhoogte. Aan de andere zijde zijn er 2 externe laad docks met elektrische roldeur (evt. uit te breiden) en een entree naar de kantoor/kantineruimte. Men kan zowel met vracht- en personenwagens om het pand heenrijden en er zijn verdere uitbreidingsmogelijkheden voorhanden.

Voorzien van gas-, water- ,stroom- , kracht stroomaansluiting e.e.a. met afzonderlijke eigen meters. Er is tevens een mogelijkheid voor een glasvezelaansluiting.