Wijchen - Bedrijf

BIJSTERHUIZEN 21 - 04B TE WIJCHEN

Te huur/Te koop Bedrijfsruimte/kantoor 225m² (75m² begane grond en 2 verdiepingen van 75m²) incl. 3 parkeerplaatsen.

Vastgoed

Representatieve bedrijfsruimte gelegen op het industrieterrein Bijsterhuizen te Wijchen. Bijsterhuizen is het grootste bedrijventerrein van Gelderland, strategisch goed gelegen aan de A73 en A326. De regio beschikt over snelle aansluitingen per weg, water en spoor. Goede bereikbaarheid per auto, fiets en openbaar vervoer.

Gebouw. Onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw welke als volgt is ingedeeld:
– In de hal van 1250 m² plus een kantoor met showroom aan de 20ste straat is Manhard (groothandel in levensmiddelen benodigdheden) gevestigd.

De overige ruimten worden te huur en/of te koop aangeboden. Zijn de:
– Zes units bedrijfsruimtes annex kantoor aan de 21ste straat van 225 m² in 3 lagen van 75 m².
– Twee lagen (1ste en 2de verdieping) kantoorruimte van 340 m² samen aan de 20ste straat.
– Bedrijfsruimte aan de 20ste straat 225 m² begane grond, 200 m² 1ste verdieping (evt. 2e verdieping mogelijk ca 200 m²).

Het pand is onder architectuur ontworpen en alle afzonderlijk bedrijfsruimtes hebben een eigen facing naar de straat. Tot de bedrijfsruimte behoren 3 eigen parkeerplaatsen, overige worden gedeeld met andere units. Voorzien van gas-, water- ,stroom- , krachtstroomaansluiting e.e.a. met afzonderlijke eigen meters. Er is tevens een mogelijkheid voor een glasvezelaansluiting.

CONTACT

Balvers Management BV richt zich op het aankopen, ontwikkelen, en bouwen van vastgoed voor verkoop en verhuur. Kennis en ervaring staan voorop samen met de samenwerkingen met verschillende partners die Balvers Management heeft. 

Uiteindelijk gaat het om een gezamenlijk doel voor beide partijen. Zo leveren we het optimale bereik en kwaliteit die geschikt is voor iedere locatie. 

Wil je meer weten? Bel ons op +316 53 681 680 of stuur een e-mail naar info@balvers.com.

We gaan graag met u in gesprek.

Meer weten? 

Neem contact met ons op. 
Tel: +316 53 681 680    |     Mail: info@balvers.com