Bronswerf Beuningen

Neem contact op

Algemene informatie


Kantoorruimte/kantoor 340m² (170m² begane grond en 170m² op 1e verdieping) incl. 18 parkeerplaatsen. Solitair kantoorgebouw gelegen nabij de afslag van de uitvalsweg A73 op bedrijventerrein Schoenaker te Beuningen. Strategisch goed gelegen met goede ontsluiting naar heel Nederland en Duitsland, het gebouw is ideaal voor een kantoorgebruiker die zich wil onderscheiden met een eigen gezicht. Het pand is beschikt over een beklinkerd parkeerterrein met 18 parkeerplaatsen wat afsluitbaar is middels een rolpoort. de locatie is een zicht locatie op de hoek Goudwerf/Bronswerf te Beuningen. Indeling: Entree, vestibule/tochtportaal met droog loopmat, hal voorzien van marmoleum vloer.

Verdieping: Bereikbaar middels vaste trap, overloop, stookruimte met CV opstelling, kantoor ( 22 m2), computerruimte met patch kast en airconditioning (6m2), kantoor (22 m2), archief (9m2), toilet met fontein 9 hangend closet), kantoor (32 m2) en kantoor (26m2).

Voorzieningen:
– Systeemplafonds – scheidingswanden
– Spuitwerk wandafwerking – airconditioning ( veelal plafondunits
– Mechanische ventilatie – patchkast 
– Kabelgoten met bekabeling – aluminium draai-/kiep ramen met isolerende beglazing
– Vloerbedekking – zonwering binnen
– Alarminstallatie – Brandslang haspels
– Kabelgoten met bekabeling – zonwering luifel buitenzijde

Voorzien van gas-, water- ,stroom- , kracht stroomaansluiting e.e.a. met afzonderlijke eigen meters. Er is tevens een mogelijkheid voor een glasvezelaansluiting.