Bijsterhuizen Wijchen

Neem contact op

Algemene informatie


Bedrijfsruimte/kantoor 225m² (75m² begane grond en 2 verdiepingen van 75m²) incl. 3 parkeerplaatsen.Representatieve bedrijfsruimte gelegen op het industrieterrein Bijsterhuizen te Wijchen. Bijsterhuizen is het grootste bedrijventerrein van Gelderland, strategisch goed gelegen aan de A73 en A326. De regio beschikt over snelle aansluitingen per weg, water en spoor. Goede bereikbaarheid per auto, fiets en openbaar vervoer.

Onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw welke als volgt is ingedeeld:
– In de hal van 1250 m² plus een kantoor met showroom aan de 20ste straat is Manhard (groothandel in levensmiddelen benodigdheden) gevestigd. De overige ruimten worden te huur en/of te koop aangeboden. Zijn de:
– Zes units bedrijfsruimtes annex kantoor aan de 21ste straat van 225 m² in 3 lagen van 75 m².
– Twee lagen (1ste en 2de verdieping) kantoorruimte van 340 m² samen aan de 20ste straat.
– Bedrijfsruimte aan de 20ste straat 225 m² begane grond, 200 m² 1ste verdieping (evt. 2e verdieping mogelijk ca 200 m²). Het pand is onder architectuur ontworpen en alle afzonderlijk bedrijfsruimtes hebben een eigen facing naar de straat. Tot de bedrijfsruimte behoren 3 eigen parkeerplaatsen, overige worden gedeeld met andere units. Voorzien van gas-, water- ,stroom- , krachtstroomaansluiting e.e.a. met afzonderlijke eigen meters. Er is tevens een mogelijkheid voor een glasvezelaansluiting.